خدمات
شبکه های اجتماعی
تصویر عنوان

حمل و نقل دریایی

درباره این پروژه

شرکت کشتیرانی ابتکار ترابر پارسا با همکاری کادر حرفه ای و مجرب بدینوسیله آمادگی خود را جهت ارائه مشاوره رایگان در زمینه حمل و نقل بین المللی و خدمات حمل و نقل دریایی بصورت :

کانتینرهای معمولی، کانتینرهای یخچالی و نیز کشتی های فله از بندر عباس و سایر بنادر فعال کشور به تمامی بنادر در حوزه خلیج فارس، اقیانوس هند، دریای مدیترانه، اروپا، آفریقا، خاور دور، کانادا، آمریکا و استرالیا و بالعکس اعلام نموده.

با دارا بودن نمایندگی رسمی در بندرعباس و ارتباط با شبکه های حمل و نقل بین المللی امکان ارائه خدمات به مشتریان در تمامی بنادر بین المللی در پنج قاره جهان در زمینه انجام تمامی امور حمل و نقل دریایی و صادرات و واردات کالاهای تجاری را فراهم نموده است.

کارشناسان این شرکت آماده دریافت هرگونه استعلام و ارائه ارزانتزین قیمت های کرایه حمل با مناسب ترین سرویس های دریایی بصورت کانتینری و فله می باشند .

از دیگر خدمات این شرکت در زمینه حمل و نقل دریایی ارائه سرویس های لجستیکی و خدمات جانبی حمل و نقل بین المللی از قبیل انبارداری، بسته بندی، بارگیری و چیدمان بار، انجام تشریفات گمرکی، ترانزیت داخلی و بخصوص ارائه خدمات تخصصی در زمینه حمل و نقل لوازم منزل و مبلمان به کشور های مهاجر پذیر از قبیل کانادا – استرالیا – آمریکا – اروپا و غیره می باشد.

 

حمل و نقل دریایی

حمل و نقل دریایی

لطفا” جهت دریافت اطلاعات بیشتر و استعلام هزینه فریت بار و حمل و ارسال دریایی بار از ایران به:

  • آمریکا (لس آنجلس، سانفرانسیسکو، نیویورک، بالتیمور، هیوستون واشنگتون)
  • کانادا (تورنتو، ونکوور، مونترال، کلگری، ادمونتون)
  • اروپا (آلمان، بلژیک، هلند، فرانسه، ایتالیا، سوییس، نروژ، فنلاند، سوئد و…)
  • استرالیا (سیدنی، ملبورن، آدلاید، پرت، بریزبن)
  • آفریقا (فریقای جنوبی، نیجریه، کنیا و … )
  • خاور دور و تمامی بنادر هند و چین

با شماره های ۸۸۵۵۲۳۰۱ و ۸۸۵۵۷۵۸۶ و ۰۹۱۲۳۴۳۱۶۲۷ و یا شماره پنج رقمی ۴۵۵۱۳ تماس بگیرید و برای سایر راه‌های ارتباطی اینجا کلیک نمایید.

کارشناسان این شرکت آماده ارائه مشاوره رایگان و خدمات در زمینه حمل و نقل دریایی می باشند. در ذیل گزیده ای از مراحل حمل بصورت دریایی خدمت شما مشتری گرامی ارائه می گردد.

مراحل حمل و نقل دریایی

مراحل حمل و نقل دریایی جهت حمل محصولات تولیدی ، کالاهای تجاری و بازرگانی به شرح زیر می باشد. در ابتدا لیست مختصری از اقلام صادراتی که معمولا از ایران به سایر کشورها از طریق دریایی ارسال می گردد در ذیل قابل ملاحظه می باشد:

  • انواع فرش های دستبافت و ماشینی، قالیچه، تابلو فرش، گلیم، موکت، کف پوش و صنایع دستی از قبیل انواع مصنوعات چوبی و فلزی، خاتم کاری، قلم کاری، معرق
  • مواد غذایی سوپر مارکتی از قبیل رب گوجه فرنگی، آبلیمو، خیار شور و انواع ترشیجات، کنسروجات، انواع ادویه، انواع گلاب و عرقیات، انواع شکلات و شیرینی های ایرانی، سوهان، گز، انواع لواشک و میوه های خشک،  خشکبار، میوه و سبزیجات تازه، محصولات لبنی و پروتئینی، انواع خرما، انواع پسته، زعفران، کشمش، سالامبور و پای مرغ
  • انواع ماشین آلات صنعتی، نظیر ماشین های پخت نان، ماشین آلات بسته بندی مواد غذایی، ماشین آلات بافندگی، ماشین آلات صنایع چوب و کابینت، ماشین آلات قالیشوئی
  • انواع سنگ های ساختمانی، سنگ گپ، سنگ اسلب و سنگ پالت شده، انواع سرامیک و کاشی، آجر و سایر مصالح ساختمانی، سیمان
  • انواع سازه ها و تجهیزات های فلزی در حجم و ابعاد مختلف
  • محصولات آلیاژی مانند شمش روی، مس، آلومینیم و صنایع  آهن فولاد
  • مواد معدنی مانند سنگ آهن، گوگرد
  • انواع مشتقات نفتی، قیر، روغن پایه، الکل و میعانات

انواع کالاهای صادراتی فوق بطور کلی توسط کانتینر و کشتی های باربری در مسیرهای دریایی به تمامی کشورهای حوزه خلیج فارس، آفریقا، آمریکا، کانادا، استرالیا، اروپا و آسیا قابل حمل می باشد.

 

مراحل حمل و نقل دریایی

آیا حمل و نقل دریایی مقرون به صرفه هست ؟

بسیاری از بازگانان و تاجران بین المللی در مقایسه بین انواع روش های حمل و نقل بین المللی از قبیل حمل هوایی، حمل زمینی و حمل و نقل دریایی؛ جهت کم کردن هزینه های حمل و نقل و نیز کاهش قیمت تمام شده کالای صادراتی خود گرایش بیشتری به حمل دریایی دارند.

لازم به یادآوری است کرایه حمل تنها یکی از شاخص های تعیین کننده جهت کنترل بازار بوده و ترانزیت تایم یا مدت زمان حمل از دیگر شاخص های تعیین کننده ای است که باید همیشه مورد توجه قرار گیرد.

بطور خلاصه حمل و نقل دریایی و حمل با کانتینر در مسیر کشورهایی که راه زمینی با کشور مبدا ندارند و یا به دلیل بعد مسافت هزینه های حمل زمینی بسیار گران تمام میشود مورد توجه قرار می گیرد.

چه بارهایی را میتوان از طریق دریایی حمل کرد؟

حمل و نقل کالاهای تجاری از طریق دریایی عموما توسط کانتینر های ۲۰ فوت و ۴۰ فوت صورت می گیرد. کانتینرهای ۲۰ فوت با ابعاد طولی ۶ متر و عرض و ارتفاع ۲ متر و ۳۰ سانتیمتر و به حجم تقریبی ۳۰ متر مکعب کوچکترین کانتینر موجود در مسیرهای بین المللی است.

با توجه به اینکه سرویس های خرده بار و یا اشتراکی که به آن سرویس های گروپاژ یا LCL نیز گفته می شود در مسیر خروجی از ایران به سایر کشورها از طریق دریایی امکان پذیر نمی باشد، لذا لوازم و بارهایی که نسبتا حجیم بوده و ارسال بار هوایی آن به دلیل حجم زیاد بسیار گران تمام می شود و یا در مسیرهای زمینی قابل  حمل نمی باشند به ناچار از طریق دریایی توسط کانتینر ۲۰ فوت بصورت دربست و یا FCL حمل می گردد.

با توجه به توضیحات فوق باید در نظر بگیرید که در بسیاری از موارد حمل و نقل بار از طریق کشتی و کانتینر بسیار مقرون به صرفه تر از سایر راه های حمل می باشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر و تعیین نوع حمل می توانید از کارشناسان این شرکت درخواست مشاوره نمایید.

چه بارهایی را میتوان از طریق دریایی حمل کرد؟

چه بارهایی را میتوان از طریق دریایی حمل کرد؟

نکات مهم:

  • حمل خرده بار و بارهای کوچک از طریق دریایی توسط کانتینر امکان پذیر نمی باشد. در اکثر موارد حمل دریایی به صورت کانتینر دربست و حداقل حجم یک کانتینر ۲۰ فوت به حجم تقریبی ۳۰ متر مکعب صورت می گیرد.
  • برای حمل بارهای کوچک و یا خرده بار میتوانید از حمل و نقل هوایی و سرویس های حمل زمینی بصورت خرده بار و یا LCL  استفاده نمایید. لازم به یادآوری است حمل زمینی بیشتر در مسیر کشورهای همسایه که دارای مرز زمینی با ایران هستند از قبیل ترکیه ، عراق  ، گرجستان ، ارمنستان ، افغانستان ، پاکستان و سایر کش.رهای مشترک المنافع  و نیز تمامی کشورهای اروپایی امکان پذیر می باشد.

برای شروع حمل دریایی جهت صادرات کالاهای بازرگانی چه اقداماتی می بایست صورت گیرد؟

  • استعلام نرخ :

یا با فرستادن اطلاعات دقیق بار از قبیل  نوع بار، نوع بسته بندی، وزن، حجم و ابعاد بسته ها، شهر و یا بندر مقصد، آدرس بارگیری، نسبت به درخواست قیمت کرایه حمل و یا استعلام نرخ اقدام بفرمایید.

همچنین با تماس با شماره های دفتر می توانید نسبت به درخواست بازدید و کارشناسی رایگان در محدوده شهر تهران و رزرو کارشناس جهت رویت بار اقدام نمایید. کارشناسان شرکت با مراجعه به  انبار صاحب کالا ضمن تهیه لیست اولیه و اندازه گیری وسایل نسبت به تخمین وزن و حجم تقریبی محموله اقدام نموده و پس از بررسی های لازم جهت تعیین نوع و  کیفیت بسته بندی ، طریقه حمل ، سایز کانتینر ، نحوه بارگیری و … مشاوره تخصصی به صاحب کالا ارائه می گردد.

  • دریافت نرخ کتبی :

کارشناسان شرکت با بررسی و تحلیل اطلاعات دریافت شده از محموله  و با توجه به شرایط و امکانات موجود نسبت به ارائه ارزانتزین و سریع ترین سرویس ممکن همراه با جزئیات کامل که طی نامه اعلام نرخ بصورت کتبی برای صاحب کالا و یا نماینده او ارسال می گردد اقدام می نمایند.

نحوه تهیه و تنظیم اعلام نرخ حمل دریایی و خدمات جانبی متناسب با درخواست صاحب کالا بوده و بطور کلی می تواند شامل موارد زیر باشد :

  • هزینه بسته بندی و تهیه اسناد اولیه شامل Packaging , Packing List , Invoice , Performa
  • انبارداری Warehousing
  • هزینه بارگیری و چیدمان بار به کانتینر Loading , Stowing, Lashing
  • حمل به گمرک مبدا Domestic transportation
  • انجام تشریفات گمرکی، کارت بازرگانی و تهیه اسناد صادراتی  Customs brokering formalities
  • حمل داخلی به بندر عباس Inland transportation
  • انجام تشریفات گمرکی و خروج کانتینر از مرز خروج دریایی Export formalities
  • تحویل کانتینر به محوطه های کانتینری و تسلیم اسناد به شرکت کشتیرانی Delivery of container to CY
  • هزینه های ترمینالی Terminal Handling Charge
  • هزینه کرایه حمل دریایی Ocean Freight
  • هزینه های دپوی کانتینر Depot charge
  • هزینه صدور بارنامه Issuing of Bill of Loading
  • هزینه صدور بیمه نامه باربری Insurance
  • هزینه انجام امور سمپاشی بار و یا بسته بندی های چوبی و صدور گواهینامه معتبر Fumigation Certificate
  • هزینه صدور گواهی مبداء Certificate of Origin
  • هزینه صدور گواهی بهداشت برای مواد غذایی Health Certificate
  • هزینه دریافت گواهی استاندارد و یا بازرسی بین المللی Standard and SGS Certificate

لازم به ذکر است موارد فوق بصورت کلی ذکر گردیده و متناسب با نوع بار و یا حجم محموله و نیز درخواست صاحب کالا انجام می پذیرد .

 

حمل دریایی جهت صادرات کالا

حمل دریایی جهت صادرات کالا

  • عقد قرارداد حمل و نقل دریایی

در صورت تایید نهایی قیمت های اعلام شده توسط صاحب کالا ؛  قرارداد حمل دریایی طبق توافق تنظیم و به امضای طرفین خواهد رسید. تمامی شرایط و نحوه انجام کار و نیز مسئولیت های طرفین قرارداد در متن قرارداد ذکر می گردد.

  • بارگیری بار به کانتینر و ارسال آن به گمرک غرب تهران و یا سایر گمرکات کشور

برای بارگیری بار به کانتینر متناسب با نوع بار ، وزن و حجم بار و نیز موجود بودن کانتینر خالی در ترمینال های کانتینری تهران  بطور کلی به دو صورت میتوان عمل نمود :

  • ارسال کانتینر خالی به انبار کارخانه وارسال کانتینر پلمپ شده به بندر عباس

در صورتی که بارگیری بار به کانتینر در انبار کارخانه در تهران و یا هر یک از شهرستانهای ایران صورت پذیرد میتوان نسبت به ارسال کانتینر خالی از دپوی کانتینری تهران، توسط کامیون کفی متناسب با سایز کانتینر و نیز وزن ناخالص محموله اقدام نمود. در بسیاری از موارد با توجه به حساسیت کالا بهتر است کالا مستقیما به کانتینر بارگیری گردد تا از خسارتهای احتمالی حاصل از تخلیه و بارگیری مجدد بار جلوگیری بعمل آید. در برخی موارد در صورت موجود نبودن کانتینر خالی در دپوی تهران می توان نسبت به انتقال کانتینر خالی از بندر عباس به تهران و یا هر یک از شهرستان های دیگر اقدام نمود.

در برخی موارد  نیز با توجه به محدودیت های ترافیکی در سطح شهر ممکن است امکان تردد کامیون در طول روز وجود نداشته باشد لذا می توان نسبت به ارسال کانتینر در ساعات مجاز شب اقدام و یا  بارهای مورد نظررا توسط چند دستگاه خاور کوچک شهری به انبار کانتینری این شرکت منتقل و در آنجا مستقیما به کانتینر اصلی بارگیری نمود و نهایتا کانتینرهای بارگیری شده جهت انجام امور گمرکی به گمرک غرب تهران ارسال و پس از پلمپ به بندرعباس حمل می گردد.

  • ارسال بار به بندر عباس و بارگیری بار به کانتینر در محوطه های گمرکی

در صورتی که محموله توسط کامیون های چادری ، خاور ، کامیون کفی و … به بندر عباس ارسال  گردد برای بارگیری بار می بایست نماینده شرکت و یا نماینده صاحب کالا ۴۸ ساعت قبل از ارسال بار نسبت به دریافت نامه واگذاری کانتینر اقدام و کانتینرهای مورد نظر در محوطه های اختصاصی جهت انجام امور تخلیه و بارگیری تحویل گردد.

 

  • انجام تشریفات گمرکی، بازرسی توسط سگ مواد یاب و پلمپ کانتینر در گمرک غرب تهران

نمایندگان گمرکی این شرکت در گمرک تهران آماده ارائه سریع ترین و منظم ترین سرویس جهت انجام تشریفات گمرکی می باشند. تمامی مراحل کدینگ، پرکردن اظهارنامه، ارزیابی، بازرسی و در صورت نیاز ارائه کارت بازرگانی و تهیه اسناد لازم توسط کارشناسان این شرکت انجام و پس از انجام بازرسی توسط سگ مواد یاب و کنترل های نهایی کانتینر پلمپ شده و به بندر عباس ارسال می گردد. در برخی موارد جهت انجام تشریفات گمرکی حضور صاحب کالا با همراه داشتن اصل پاسپورت و یا کارت ملی الزامی می باشد.

جهت ارسال کالاهای بازرگانی در حجم وسیع مانند فرش دست بافت و ماشینی، صنایع دستی، انواع سرامیک، سنگ و مصالح ساختمانی، مواد غذایی و … ارائه کارت بازرگانی الزامی بوده و این شرکت آماده ارائه تمامی خدمات مورد نظر جهت صادرات کالاهای تجاری شما به اقصی نقاط دنیا می باشد.

اسناد و مدارک صادراتی از قبیل گواهی بهداشت، گواهی مبداء، گواهی سمپاشی، گواهی استاندارد و سایر مدارک مورد نیاز توسط کارشناسان گمرکی این شرکت اخذ و در اختیار صاحب کالا قرار خواهد گرفت.

  • حمل داخلی کانتینر به گمرک بندر عباس

پس از پلمپ کانتینر و صدور پروانه خروج، رانندگان این شرکت در اسرع وقت به سمت بندر عباس حرکت نموده  و کانتینر پلمپ شده جهت انجام تشریفات نهایی و خروج از مرز خروجی بندر عباس به نماینده این شرکت در بندر عباس تحویل و تمامی مراحل مربوطه توسط نماینده این شرکت در بندرعباس انجام می گردد.

  • انجام امور سمپاشی کانتینر و صدور گواهینامه های معتبر بین المللی

در بسیاری از موارد  صادراتی با توجه به ماهیت کالا و یا نوع بسته بندی و لوازمی که برای بسته بندی استفاده شده و نیز با در نظر گرفتن قوانین کنترلی در کشور مقصد؛ نیاز به سمپاشی بار، سمپاشی کانتینر، سمپاشی پالت و جعبه های چوبی و صدور گواهینامه معتبر Certificate of fumigation می باشد. لازم به ذکر است عدم سمپاشی، مهر نزدن جعبه ها و یا نداشتن گواهی معتبر که مورد تایید سازمان دفع آفات و نباتات جهاد کشاورزی باشد ممکن است موجب برگشت خوردن بار و تحمیل هزینه های هنگفت به صاحب کالا گردد.

تمامی مراحل مورد نیاز فوق، توسط شرکتهای سمپاشی و دفع آفات نباتی معتبر که طرف قرارداد این شرکت هستند با دقت و با رعایت استانداردهای بین المللی انجام و گواهی معتبر جهت ارائه در گمرک مقصد به صاحب کالا تحویل می گردد.

در کشورهای آمریکا، کانادا، استرالیا، عمان و بسیاری از کشور های اروپایی داشتن گواهی سمپاشی جزء مدارک اصلی برای ترخیص کالا می باشد.

  • تحویل کانتینر به کشتیرانی

پس از انجام تمامی مراحل فوق و دریافت مجوزهای لازم جهت خروج کانتینر از مرز، و چک کردن نهایی اسناد و مدارک کانتینر و پروانه های گمرکی؛ کانتینر در محوطه های مخصوص ( Container Yard ) که امور بارگیری بار به کشتی از آنجا صورت می گیرد تخلیه و اسناد نهایی به همراه دستور حمل یا Shipping Order به دفتر کشتیرانی تحویل می گردد.

 

مراحل حمل بار دریایی

مراحل حمل بار دریایی

لازم به ذکر است :

  • مدت زمان مجاز جهت انجام امور بارگیری و تخلیه بار در مبداء و یا مقصد، انجام تمامی تشریفات گمرکی، حمل داخلی و تحویل کانتینر به محوطه کشتیرانی بین حداقل ۱۰ تا حداکثر ۱۴ روز متفاوت می باشد و در صورت تاخیر در تحویل کانتینر می بایست هرینه های حق توقف یا Detention Charge  به شرکت کشتیرانی پرداخت گردد.
  • در صورت بروز هرگونه آسیب دیدگی و یا خسارت احتمالی ناشی از جابجایی، حمل، چیدمان نادرست و مهار نکردن بار در کانتینر، نشتی و ریزش بار در کانتینر و هرگونه آسیب دیدگی و یا تغییر شکل دربدنه کانتینر، مسئولیت جبران تمامی خسارت های وارده و یا Demurrage مانند تعمیر و یا شستشوی کانتینر به عهده صاحب کالا می باشد.
  • صدور بیمه نامه معتبر بین المللی

برای بیمه کردن کالاهای صادراتی با توجه به نوع و ارزش کالا بیمه های مختلف با شرایط و پوشش های مختلف در دسترس می باشد. کارشناسان این شرکت آماده ارائه مشاوره و ارائه خدمات مورد نیاز بوده و بیمه نامه معتبر با توافق صاحب کالا از شرکت های بیمه ایرانی قابل خریداری می باشد. لازم بذکر است نداشتن بیمه معتبر ممکن است موجب تحمیل هزینه های هنگفت و جبران ناپذیر به صاحب کالا گردد و نکته بسیار مهم اینکه مسئولیت پرداخت خسارت و سایر مسئولیت های قانونی به عهده شرکت بیمه گر و صاحب کالا بوده و این شرکت هیچگونه تعهد و یا مسئولیتی در قبال بیمه کالا نخواهد داشت.

  • صدور بارنامه دریایی و تکمیل مدارک مورد نیاز

پس از ارایه دستور حمل به شرکت کشتیرانی و بارگیری بار به کشتی، پیش نویس یا Draft بارنامه تنظیم و جهت تایید نهایی برای صاحب کالا ارسال می گردد. در بارنامه مشخصات کامل فرستنده یا Shipper، گیرنده یا Consignee، بندر مبدا یا Port of loading، بندر مقصد یا  Port of discharge، نوع کالا، تعداد بسته ها، وزن خالص، ورن ناخالص، کد کالا و سایر مشخصات مورد نیاز قابل مشاهده می باشد.

پیش نویس بارنامه می بایست قبل از حرکت کشتی بصورت کتبی مورد تایید صاحب کالا قرار گیرد و هرگونه تغییر پس از حرکت کشتی مستلزم پرداخت هرینه مضاعف خواهد بود.

برای ترخیص و تحویل بار در بندر مقصد داشتن نسخه اصل بارنامه و یا نامه تحویل اینترنتی (  TELEX RELEASE ) الزامی می باشد. سایر مدارک مورد نیاز از قبیل PACKING LIST , INVOICE . CERTIFICATE OF   ORIGIN, FUMIGATION CERTIFICATE   و … توسط کارشناسان شرکت تهیه و در اختیار صاحب کالا قرار می گیرد.

  • پیگیری آنلاین کانتینر و کشتی

برای پیگیری آنلاین کانتینر های خود و آگاهی از موقعیت فعلی و یا زمان تقریبی رسیدن کشتی به بندر مقصد میتوانید با مراجعه به قسمت پیگیری بار در همین سایت و انتخاب نوع حمل و خط کشتیرانی با وارد نمودن شماره کانتینر و یا شماره بارنامه محموله خود را پیگیری نمایید .

کارشناسان این شرکت آماده ارائه هرگونه مشاوره و راهنمایی لازم جهت پیگیری بار شما خواهند بود .

تمامی مراحل فوق با هماهنگی کارشناسان شرکت کشتیرانی ابتکار ترابر پارسا و با ارائه نرخ های ویژه در مسیرهای مختلف از ایران به آمریکا (لس آنجلس، سانفرانسیسکو ، نیویورک، واشنگتون)، کانادا (تورنتو، ونکوور، مونترال، کلگری، ادمونتون)، اروپا ( آلمان، بلژیک ، هلند ، فرانسه ،ایتالیا ، سوییس ، نروژ ، فنلاند  ، سوئد و…)، استرالیا (سیدنی، ملبورن، آدلاید، پرت، بریزبن)، آفریقا ( فریقای جنوبی ، نیجریه ، کنیا و … ) خاور دور و تمامی بنادر هند و چین  با شماره های ۸۸۵۵۲۳۰۱، ۸۸۵۵۷۵۸۶ و ۰۹۱۲۳۴۳۱۶۲۷ و یا شماره پنج رقمی ۴۵۵۱۳ تماس بگیرید و برای سایر راه‌های ارتباطی اینجا کلیک نمایید.

توضیحات تکمیلی:

شرکت کشتیرانی ابتکار ترابر پارسا با نام اختصاری  ETP CARGO SHIPPING AGENCY   مفتخر است با بکارگیری دانش روز در زمینه حمل و نقل دریایی در آبهای بین المللی خدمات حمل دریایی به شرح زیر را فراهم آورد:

  • سرویس کانتینرهای معمولی  Dry Cargo ISO Containers- انواع کانتینر های معمولی در سایز های ۲۰ و ۴۰ فوت برای بارگیری و حمل کالاهای عادی از مبدا بارگیری تهران و  حمل از طریق بندر عباس به تمامی نقاط دنیا
  • سرویس کانتینر های یخچالی  Refrigerated (Reefer) ISO Containers   – جهت حمل محمولات فاسد شدنی و مواد غذایی از بندر عباس به تمام نقاط دنیا بصورت مستقیم و یا از طریق کشورهای واسطه
  • سرویس کلنتینر های ویژه – حمل کالاهای ترافیکی و کالاهای سنگین توسط انواع کانتینر های FLAT RACK , OPEN TOP , TANK CONTAINER که برای حمل کالاهایی ویزه با شرایط بارگیری و نگهداری خاص تعبیه شده است صورت می پذیرد.
  • حمل دریایی بصورت فله Break-bulk-cargo-ship  – توسط  انواع کشتی های ۲۰۰۰ تنی ، ۵۰۰۰ تنی ، ۳۰۰۰۰ تنی و ۵۰۰۰۰ تنی در مسیر های حوزه خلیج فارس و دریای عمان و سایر بنادر اروپا ، آفریقا و خاوردور جهت حمل محمولات معدنی بصورت فله و یا در بسته بندی های جامبو بگ و… صورت می گیرد . جهت دریافت اطلاعات با مشاورین شرکت تماس حاصل بفرمایید.

حمل ونقل دریایی از تمامی بنادر جنوبی کشور شامل بندر عباس، بندر بوشهر، بندر خرمشهر، بندر امام خمینی، بندر چابهار و… صورت می‌گیرد که با توجه به وجود امکانات بیشتر در زمینه سرویس های کانتینری و عملیات تخلیه و بارگیری در بندرعباس و بندر بوشهر بیشتر محمولات کانتینری از این دو بندر ذکر شده حمل می‌گردد.
حمل و نقل دریای لوازم منزل و کالاهای تجاری عمدتا” توسط دو نوع کانتینر با سایزهای ۲۰ فوت و ۴۰ فوت صورت می گیرد که حجم کانتینر ۲۰ فوت حدود ۳۰ متر مکعب و حجم کانتینر ۴۰ فوت حدود ۶۰ متر مکعب می باشد و حداکثر ظرفیت وزنی برای کانتینرهای معمولی ۲۰ فوت DC یا Dry Container  تا ۲۰ تن ، کانتبنر های ۲۰ فوت  HD یا Heavy Duty تا ۲۴ تن  می باشد.

ابعاد و حجم کانتینر
طول کانتینر ۲۰ فوت ۶ متر و عرض و ارتفاع تقریبی آن ۲/۳۰ متر می باشد. در شرایط عادی با توجه به محدودیت های وزنی در جاده های ایران ظرفیت بارگیری  کانتینر ۲۰ فوت حدود ۲۰ تن می باشد و در صورتی که بار در بندرعباس به کانتینر بارگیری گردد با توجه به نوع کانتینر تا ۲۴ تن از نظر وزنی قابل بارگیری می باشد.

طول کانتینر ۴۰ فوت ۱۲ متر و عرض و ارتفاع تقریبی آن ۲/۳۰ متر می باشد و کانتینر های ۴۰ فوت HIGH CUBE تا ارتفاع ۲/۶۰ قابل بارگیری می باشند و تا حجم ۶۷ متر مکعب حداکثر حجم این کانتینرها می باشد. از نظر وزنی حداکثر ظرفیت بارگیری کانتینرهای ۴۰ فوت در بندرعباس ۲۵ تن می باشد.

در مواردی که به دلیل وزن و یا حجم زیاد محموله امکان بارگیری بار به کانتینر های معمولی امکان پذیر نباشد می توان از کانتینر های OPEN TOP که از بالا قابل بارگیری می باشند و یا از کانتینر های FLAT RACK در سایزهای مختلف استفاده نمود.

تمامی مراحل فوق با هماهنگی کارشناسان مربوطه و با ارائه نرخ های ویژه در مسیرهای مختلف صورت از ایران به تمامی نقاط دنبا و بالعکس صورت می گیرد.
لطفا” جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص مراحل حمل بار با کشتی و فریت بار دریایی یا نرخ و هزینه حمل بار با کشتی و فریت بار دریایی، با شماره های ۸۸۵۵۲۳۰۱، ۸۸۵۵۷۵۸۶ و ۰۹۱۲۳۴۳۱۶۲۷ و یا شماره پنج رقمی ۴۵۵۱۳ تماس بگیرید و برای سایر راه‌های ارتباطی اینجا کلیک نمایید.

هموطنان عزیز مقیم ایران میتوانند همواره از طریق شماره های تماس مندرج در وب سایت با ما در ارتباط باشند. همچنین مشتریان عزیز مقیم خارج از کشور میتوانند از طریق WhatsApp اقدام به استعلام قیمت حمل دریایی و نرخ حمل بار با کشتی نمایند.

پرسش و پاسخ: برای پاسخ به سوالات خود میتوانید از طریق شماره های زیر با ما تماس بگیرید یا همین‌جا کامنت بگذارید.
ابتکار ترابر پارسا با کمال میل پاسخگوی شماست.
مشاوره تلفنی و ارسال بدون هزینه کارشناس

شماره پنج رقمی: ۴۵۵۱۳
۸۸۵۵۲۳۰۱ , ۸۸۵۵۷۵۸۶

شماره موبایل و WhatsApp
۰۹۱۲۳۴۳۱۶۲۷

تمامی مراحل حمل دریای با هماهنگی کارشناسان ما و با ارائه نرخ های رقابتی در مسیرهای مختلف دریایی به آمریکا، کانادا، استرالیا، اروپا و آسیا صورت میپذیرد .

اصطلاحات رایج در حمل دریایی
با توجه به اینکه شما چه شیوه ای را برای حمل دریایی انتخاب میکنید اصطلاحات متفاوتی در این خصوص استفاده میشود. بهتر است حالا که قصد ارسال بار با کشتی را دارید کمی بیشتر با این اصطلاحات آشنا شوید.
حمل دریایی با کانتنیر دربست (Full Container Load)که به اختصار FCL گفته می شود

حمل دریایی با کانتنیر به صورت خرده بار (Less  Container Load)که به اختصار LCL گفته می شود

حمل اشتراکی یا گروپاژ در شرایطی است که میزان بار شما از حجم یک کانتینر کمتر است. در این صورت حمل بار دریایی به صورت اشتراکی و گروپاژ تا مقصد و بندرگاه مشخص صورت میگیرد. گروپاژ دریایی شیوه ای به صرفه برای حمل بار دریایی در شرایطی است که اجاره کامل یک کانتینر برای فرستنده صرف اقتصادی ندارد.
حمل دریایی به صورت فله (Bulk – Break Bulk): در شرایط حمل دریایی بارهای فله مانند خاک، مواد معدنی و … نوع درخواست Bulk – Break Bulk خواهد بود.
کراس استافینگ یا Cross Stuffing
بدلیل شرایط  تحریمی در برخی مسیرهای دریایی ممکن است ارسال مستقیم کالا از ایران به سایر بنادر مقدور نباشد، در این صورت ما معمولا به روش Cross Stuffing اقدام به حمل بار دریایی برای مشتریان خواهیم کرد. در حمل بار دریایی به روش Cross Stuffing , کانتینر پس از بارگیری به کشور ثالث منتقل و پس از تخلیه و انجام تشربفات گمرکی مجددا به کانتینر دیگر بارگیری و با اسناد و بارنامه جدید به مقصد نهایی ارسال می گردد.
حمل بار دریایی به روش ترانشیپ یا Transshipment
تخلیه و بارگیری مجدد بار به همراه تعویض کشتی باری توضیحی است که برای این نوع حمل بکار میرود. برخی از بنادر امکان ارسال مستقیم بار به بندر شهید رجایی و دیگر بنادر ایران را ندارند. ابتکار ترابر پارسا آماده است تا در این خصوص مشاوره و همکاری لازم را با مشتریان گرامی صورت دهد.
حمل دریایی بار به روش چارترینگ یا Chartering
اجاره کشتی و همچنین رزور کشتی در صورتی است که حجم بار به حدی باشد که این روش صرفه اقتصادی و توجیح پیدا کند. در مواردی مانند ارسال بارهای بسته بندی نشده مانند گندم، شکر و …

برای آشنایی بیشتر با اصطلاحات بازرگانی و حمل و نقل دریایی می توانید از بخش خدمات گمرکی سایت بازدید بفرمایید.

دسته بندی

حمل و نقل دریایی